26 Temmuz 2012 Perşembe

Red&Black Hakkında

Fırsat siteleri sayesinde tanıyıp, gidip keşfettiğim mekanlardan biri Red&Black.

İftar bahanesiyle bir kaç arkadaşım ile, birliktealalim.com dan fırsat satın alıp mekana gittik. Adamlar nasıl olduysa tüm masaları satmışlar, rezervasyonsuz kimseyi de almıyorlar zaten.

Masalara önceden iftariyelik tabaklar yerleştirilmişti. Ancak tabiki de fırsat sayfalarında resmi çekilen tabaklardan değil, 1/4 domates 1/4 salatalık vs oluşan tabaklardı.



Salata, zeytinyağlı tabaklarını da unutmamak lazım tabi. Ardından ana yemek seçildi. Neyseki köfte seçtik hepimiz, biz çayımızı içip tatlıya geçerken hala köri soslu tavuk bekleyen masalar vardı, herhalde bu gecikme benim başıma gelse o kadar sakin kalamazdım. Tatlı, çay derken kalktık.

Tam kapasite dolu bir mekandan bahsediyoruz ancak ortada 2-3 garson var. Garsonlar da çoluk çocuk, mevzuya çok vakıf olduklarını düşünmüyorum. Dolayısıyla servis vasat, porsiyonlar da insanlara değil de kuşlara özel hazırlanmış gibiydi.

Mekana dair tek güzel nokta manzarası. Önü açık, ferah. Gidecekseniz de sadece manzarayı düşünerek gidin. Yemek olayına falan bulaşmayın, Üsküdar sahilde balık ekmek uygundur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder