3 Haziran 2012 Pazar

Blogspot Navbar Kaldırma

Blogspot a kayıt olduğumdan beri Blogun en üstündeki navbarı kaldırmak için uğraşıyordum ki ne mutlu bana biri daha benim gibi uğraşmış ve başarmış.

Bloga giriş yaptıktan sopnra Menü'den şablona giriliyor. Öncelikle düzenleme yapılacağı için sağ üstteki Yedekleme butonu ile yedek alıyoruz. Sayfadaki kodlarda arama yapıp ]]></ba:skin> kodunun altına aşağıda verilen kod bütününü ekliyoruz:

<script type="text/javascript"> var showHeader=false; function ShowHideNav()  {showHeader=!showHeader; var nav=document.getElementById("navbar-iframe"); if (showHeader) {nav.style.visibility="visible"; nav.style.display="block";} else {nav.style.visibility="hidden"; nav.style.display="none";} } </script> <style type="text/css"> #navbar-iframe { visibility: hidden; display: none; color:#fff; }           </style>  <span style="cursor<img style='vertical-align:middle';'border: 0; padding:0'  src='http://konfor.enesilhan.net/resim/smiley/dil.gif' alt='Dil'/>ointer;" onclick="ShowHideNav();"> Navbarı Gizle / Navbarı Göster <a style="visibility:hidden;"> </a></span>
Kaynak: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder